De Thrianta-Hulstlanderclub heeft een nieuwe website.

 

Het was weer een geweldig leerzame en gezellige workshop, georganiseerd door de rastechnische commissie op zaterdag 1 juli 2017. Dit keer waren we te gast in de kwekerij van Ardi Huizer in Hendrik Ido Ambacht.

 

De dag werd geopend door Gerda, onze voorzitter. Zij kondigde een aantal wijzigingen in de rastechnische commissie aan zo is Mees Brasser en ... uit de commissie gegaan en is Heleen van der Velde toegetreden.

 

Voor de lunch werden de meegebrachte Thrianta's en Hulstlanders door de aanwezige fokkers in gemengde groepjes beoordeeld. Vervolgens werden deze dieren plenair door de aanwezige keurmeesters Jenne Meijer, Johan de Zeeuw en Geert Meijer besproken.

 

Na de lunch werden de overige dieren kritische beoordeeld in niet gemengde groepjes, de fokkers beoordeelden nu hun eigen ras. Ook dit keer weer onder supervisie van de aanwezige keurmeesters.

 

De lunch was geweldig verzorgd door Heleen van der Velde. Gezelligheid - van elkaar leren - eerlijke meningen - relaxed - gemoedelijk - oranje en wit, dat geeft in een paar woorden wel deze dag weer.

 

Voor herhaling vatbaar! 

bron: Facebook

Taalkeuze

nlenfrdeitessv

Inloggen