Wij wensen u een voorspoedig 2018!.

 

Hoewel onze Thrianta bij ons slechts een beperkt aantal actieve fokkers kent, heeft het ras de laatste jaren gelukkig ook in andere landen vele enthousiaste aanhangers. In de USA, Groot Brittanië en België is de Thrianta ook erkend en dus opgenomen in de nationale standaard.

 

De Thrianta is ook in de Europese Standaardopgenomen.Helaas moeten we constateren dat Duitsland bij de opstelling van deze Europese Standaard een grote invloed heeft gehad. Dat blijkt wel uit het maximale gewicht van 3 kg, waarvoor ook nog eens het maximale aantal van 10 punten wordt toegekend. De bij de Europese Standaard getoonde foto toont ook een Thrianta met een in onze optiek te rode dekkleur. Voor we het weten is onze fraaie, kleine, intens oranje-rode Thriana verworden tot een Sachengold. Iets waarvoor we moeten waken.

 

In de USA en Groot Brittanië worden Thrianta's regelmatig op shows ingeschreven en halen daar steeds betere resultaten. In beide landen zijn zelfs speciaalclubs opgericht, respektievelijk de American Thrianta Rabbit Breeders Association (ATRBA) en Thrianta UK rabbit club. Beide clubs hebben een fraaie website en geven net als wij periodiek een nieuwsbrief (clubblad) uit. Klik op de logo's in onderstaande tabel om deze te bewonderen.

 

Club Website Niewsbrief
ATRBA
Thrianta UK

 

In België blijft de interesse voor de Thrianta helaas beperkt tot enkele fokkers. Sommige van hen zijn ook lid van onze club.

Taalkeuze

nlenfrdeitessv

Wie is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

De volgende (oud)leden/ geregistreerde bezoekers zijn online:

Inloggen

Wijziging(en)

Real time web analytics, Heat map tracking